Tools




news

El GRIB participa en el II Simposi en Bioinformàtica i Biologia Computacional

El GRIB participa en el II Simposi en Bioinformàtica i Biologia Computacional que es celebra avui 12 de desembre, de 9.00 a 18.30 hores, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans (C/ Carme, 47. Barcelona).

La jornada ha estat oberta per Roderic Guigó, catedràtic de genètica del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPF i coordinador de la secció la Secció de Biologia Computacional de la Societat Catalana de Biologia de l'IEC, conjuntament amb Anna Ripoll, presidenta de Bioinformatics Barcelona (BiB).

El programa del simposi s'articula al voltant de quatre sessions,  a càrrec de rellevants ponents en els àmbits de la Jornada: John Overington, EBI-EMBL Cambridge (Regne Unit); David Posada, Universitat de Vigo, Alfonso Valencia, CNIO (Madrid) i Ramon Maspons, AQuAS (Barcelona), cadascun dels quals presentarà dos treballs seleccionats.

Aquesta és la segona trobada de bioinformàtics de Catalunya, i compta amb la col·laboració de Bioinformatics Barcelona (BiB), una nova plataforma de la qual  Ferran Sanz, director del GRIB (UPF-IMIM), n'és el director científic. BiB ha estat creada per impulsar la formació, la recerca i la transferència tecnològica en bioinformàtica, i per posicionar l'àrea de Barcelona com a pol de referència mundial en aquest àmbit.

Bioinformatics Barcelona engloba les universitats de Catalunya, els centres de recerca i els hospitals més importants, i també grans infraestructures com el Barcelona Supercomputing Center (BSC), el Centre Nacional d'Anàlisi Genòmica (CNAG) i l'Institut d'Estudis Catalans.



Site Information