Tools
Seminars, events & talks

Tuesday, 10th May, 2022, 18:00

Internet i salut: oportunitats i riscos. "Redes Sociales y Salud"

El Departament de Medicina i Ciències de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitza l'activitat divulgativa "Internet i salut: oportunitats i riscos". Tindrà lloc dimarts 10 de maig a les 18 h, és oberta al públic general i gratuïta, però es requereix inscripció prèvia. Es podrà assistir presencialment a l'acte a la Sala Josep Marull del Campus Universitari Mar (C/Aiguader 80, Barcelona) o seguir-la en directe en streaming.

Els ponents Ferran Sanz (GRIB, UPF-IMIM), Liliana Arroyo (Fundació i2cat i ESADE) i Manuel Armayones (UOC) parlaran sobre les oportunitats i riscos de les xarxes socials, com poden afectar a la nostra salut o com poden permetre detectar malalties. La sessió estarà moderada per Gema Revuelta (UPF).

L'activitat és la setena sessió del cicle "No esperis una altra pandèmia per saber què s'està investigant en salut i biomedicina", organitzat amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) - Ministeri de Ciència i Innovació. Si vols compartir les teves preguntes relacionades amb el tema abans de l'esdeveniment les pots enviar a biomed.comunicacio@upf.edu i els ponents les respondran a la sessió.

Speaker: Ferran Sanz (UPF-IMIM), Liliana Arroyo (Fundació i2cat i ESADE) i Manuel Armayones (UOC)Site Information