Tools
Seminars, events & talks

Wednesday, 25th May, 2022, 18:00

Internet i salut: oportunitats i riscos. "La huella genética de las enfermedades"

El Departament de Medicina i Ciències de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitza l'activitat divulgativa "Internet i salut: oportunitats i riscos". Tindrà lloc dimarts 25 de maig a les 18 h, és oberta al públic general i gratuïta, però es requereix inscripció prèvia. Es podrà assistir presencialment a l'acte a la Sala Josep Marull del Campus Universitari Mar (C/Aiguader 80, Barcelona) o seguir-la en directe en streaming.

Els ponents David Comas (UPF i IBE), Araceli Rosa i Ferran Casals (UB) parlaran sobre per què hi ha malalties que són comunes a totes les poblacions humanes, però altres només es presenten a algunes poblacions. També abordaran l'origen de malalties complexes com l'obesitat, l'esquizofrènia o la depressió i com els nostres gens en interacció amb l'ambient expliquen les seves altes prevalences a la nostra societat. Un altre dels aspectes que tractaran és com els avenços en les tecnologies d'anàlisi genètica ens han permès avançar en el diagnòstic, prevenció i coneixement de les malalties rares. La sessió estarà moderada per Robert Castelo (UPF).

L'activitat és la vuitena sessió del cicle "No esperis una altra pandèmia per saber què s'està investigant en salut i biomedicina", organitzat amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) - Ministeri de Ciència i Innovació. Si vols compartir les teves preguntes relacionades amb el tema abans de l'esdeveniment les pots enviar a biomed.comunicacio@upf.edu i els ponents les respondran a la sessió.

Inscriu-te a l'enllaç per assistir presencialment a l'acte o aquí per a seguir la retransmissió en streaming.

Speaker: David Comas (UPF i IBE), Araceli Rosa i Ferran Casals (UB). Moderador: Robert Castelo (GRIB - UPF)Site Information